Sluta snusa samtidigt som slutar med lugnande medel + viktnedgång?

Välkommen! Forum Allmänt Sluta snusa samtidigt som slutar med lugnande medel + viktnedgång?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68774
    Cornelia1976
    Medlem

    Ja, som rubriken lyder så funderar jag på att sluta någon gång detta år. Men just nu håller jag på att gå ner i vikt och trappar ner på lugnande medel. Är det dumt att försöka sluta snusa också? Jag vill verkligen inte hålla på med det längre känner jag.

    Jag slutade först och höll upp i fem dagar, men jag fick rådet att det nog var dumt samtidigt som jag gjorde allt det andra också. Så jag följde det rådet och började igen. Det är ungefär lika otäckt som att sluta med lugnande, att sluta snusa… Världen blir helt plötsligt mycket större och allt blir tydligare. På ett sätt ohanterbar, och samtidigt blir allt mycket klarare vilket både känns bra och jobbigt. Jag jobbar inte för tillfället heller så jag är hemma på dagarna vilket gör att en snus förgyller tiden helt enkelt. Tar tacksamt emot råd och tips för att minska begäret något åtminstone. För det är kanske inte läge att sluta just nu? Eller?

    #76090
    bcc
    Medlem

    Rent spontant känns det som du borde fokusera på att trappa ner och sluta med medicineringen först då den känns som mest skadlig för dig och ditt liv. Om du ex. har som mål att sluta med tabletterna 2012 kan du ge dig på nikotinet 2013..?

    #76091
    Cornelia1976
    Medlem

    Ja, det kan du ha rätt i. Att jag ska sluta med en sak i taget, men är verkligen medicinen mera skadlig än nikotinet tror du? Den hjälper mig ju att fungera i vardagen.Men jag klarar mig bättre och bättre utan. Vilket jag är glad för.

    Som jag ser det är både tabletterna och snuset ”kryckor” som jag använder för att fungera någorlunda. Men känner mig redo att sluta med medicinen, känner mig inte riktigt redo att lämna snuset. Om jag ska jämföra.

    #76092
    Jowl
    Medlem

    Sluta bara med snus om du verkligen verkligen vill göra det. Annars kommer du inte lyckas ändå.Du kommer misslyckas och få sämre självförtroende och tappa tron att du någonsin kommer lyckas.

    Gör en sak i taget och när du känner att du VERKLIGEN vill sluta så gör du det.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.