ledsen, yr och såååå grinig

Välkommen! Forum Dagbok ledsen, yr och såååå grinig

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68215
    ulmaluli
    Medlem

    Jag är hemsk. Det skulle inte gå ut över familjen, men när de bara tjatar…tvär tändning… Nu 6 dagar utan snus, inge hjälpmedel bara V6 tuggummi. Jag kan inte misslyckas, min dotter skulle bli så besviken…..

    #74043
    alex1209
    Medlem

    Ulmaluli ! Se på de framstegen du har gjort nu och titta inte bakåt, Försök att undvika situationer som kan orsaka tjafs och konflikter, Har du berättat för de hemma vad du går genom ? :) Jag vet precis vad du menar. Nu är det dag 10 för mig FAST jag fuskar och kör med plåster men det är FA! kämpigt det med.

    Du är duktig som bara klipper av snusandet helt och kör med enbart V6, Kom igen, du klarar det här och jag lovar dig att din familj visar förtåelse om du förklarar hur det ligger till. Min 11-årige son ger mig beröm då o då och det är värt mycket för mig ;).

    Jag hejar på dig. Kom igen nu, ta en timme i taget, små säkra steg framåt så är du snart framme.

    Lycka till och skriv här hur det går. det hjälper ju

    /Alex

    #74044
    Snusmupp
    Medlem

    Visst e det drygt… vidrigt stundtals. Men du, det finns inget bästa tillfälle för att sluta, det suger oavsett när du slutar så håll ut.

    Jag har gått o haft dåligt samvete för att jag blivit grinig o arg, men vad hjälper det? Det e bara o inse att det e så det är. Man blir som förbytt när man lägger av. Duktig på att be om ursäkt med. Skit i snusen o köp nån extra julklapp o muta familjen med.

    Tar du en snus nu blir jag djupt, djupt besviken på dig… 😉

    Kör hårt, God Jul!

    #74045
    ulmaluli
    Medlem

    Tack för stödet! Vi ska klara det här! Det är ju bara att ge fan i det.

    God jul!

    #74046
    ulmaluli
    Medlem

    7e dagen. Vaknade 4 i morse…sjuka drömmar och kan inte somna om. En känsla av lugn ändå i kroppen samtidigt som där finns rastlöshet…..

    #74047
    alex1209
    Medlem

    Dag-10 Det här går åt rätt håll tycker jag.

    Du är inte ensam om det, tänk bara så här, ”Det här drabbar oss alla som skall skule MEN det är bara tillfälligt, det går över snart”.

    bit ihop nu och kör på som snusmupp:n skrev, han är en klok mupp så lyssna på honom ”och mig” ;).

    7:e dagen! då har du klarat av det värsta nu, snart avtar allting och det blir BARA ibland och i kortare stunder man blir sugen tills du är helt FRIIIIIIIIII, ta och ät något eller gör något som får dig tänka på annat då, svårare på nätterna så klart.

    Ja, kom igen, snart är det Jul och du skall vara en av de som har slutat snusa år 2011. Som sagt är det kanske enklare för mig som använder plåster men skall göra sluta på de två jag har kvar sen kör jag utan, Inga problem nu ”tror jag”.

    Vet du vad bästa av allt är ” jag är så JÄKLA STOLT ÖVER MIG SJÄLV” :-) och det skall du åckså vara, nä, nu måste jag jobba, 😉

    #74048
    Snusmupp
    Medlem

    Intressant att läsa om era sömnproblem. Jag trodde själv att jag hade någon konstig förkylning men började i morse fundera på om det hade med mitt icke snusande att göra. Har varit nikotinfri i dryga 20 dagar och har den senaste veckan haft grymma sömnrubbningar. Somnar efter ett, vaknar vid fyra för att somna om vid sex… har liksom svårt att fokusera blicken om jag skall försöka förklara det… Börjar bli duktigt kokko i huvudet.

    Grattis alex till din sjunde snusfria dag! Fimpar du plåstrena till nyår? :-)

    Kämpa på ulmaluli, det är värt det!

    God Jul!

    #74049
    alex1209
    Medlem

    Vad då 7:e dagen, det är sen 9:e dec jag la ner snuset så det bör vara mer än 7-dar eller? :-(

    HAHAHA.. Snusmupp:n nej det är inget fel på dig, jag sover som sagt så otroligt ytligt och ingen djup sömn nu förtiden och det relateras så klart till vad kroppen går genom nu så kokko i huvudet är du inte (tror jag) ;).

    Ha det och God Jul på er med , vi fixar det här LÄTT.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.