mattiasbl

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Vad händer egentligen när man snusar? #75302
    mattiasbl
    Medlem

    Hej, Att det inte är nyttigt att snusa är ju lätt att konstatera. Hjärtat rusar snabbare än hos en icke snusare. Mun hygien och andedräkt inte bra. Det värsta dock är ju att man är en riktig slav under nikotinet. Att alltid behöva veta var man har en dosa, att alltid behöva veta var man kan köpa nästa stock att känna att det är ens vän etc.. Jag säger inte att det är lättare att sluta efter ett halvt år men försök. Från en som snusat i 22 år.

    som svar på: Snart är mitt 19 år långa förhållande slut… #75309
    mattiasbl
    Medlem

    Hoppas att ni finner tillräckligt med motivation för att klara av detta. Lycka till.

    som svar på: Grattis! #75281
    mattiasbl
    Medlem

    Bra Jobbat Karlsson. Var själv ute i Lördags och det blev en del vin och drinkar men det gick väldigt bra faktiskt. Hade med mig en kompis som slutade röka för 16 veckor sedan och vi hjälpte varandra. Det hjälper att berätta för vänner och bekannta för då vet man på någotsätt att börjar man igen så kanske några få av dom tycker att man är en loser ;-) Kör hårt och grattis.

    som svar på: Grattis! #75278
    mattiasbl
    Medlem

    Grattis till 5:e dagen. Idag kl 18:30 är det 14 dagar utan snus. Men jag är faktiskt fortfarande väldigt sugen. Är imponerad över dig Karlsson som lyckas stå decimetrar från snus utan att köpa. Fortsätt med det bra jobbet.

    som svar på: Grattis! #75276
    mattiasbl
    Medlem

    Förstår din känsla. Är inne på 11 dagen utan snus. I helgen på dag 9 var jag sur som f.. och även dagen efter. Har nu sprungit 3 dagar i rad bara för att få annat att tänka på. Snart kommer en kollega till mig på besök från Sverige och jag vat att han snusar. Frågan är ska jag be om en när jag vet att jag inte kan få tag i mer när han åkt eller ska jag vara ståndaktig och inte ge efter. Gud vad jobbigt det är.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74306
    mattiasbl
    Medlem

    Håller på att laga mat. Tog en anjovis filé och la under läppen. Inte riktigt samma sak men alla sätt är bra utan de dåliga.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74305
    mattiasbl
    Medlem

    Slutade snusa för en vecka sedan. Känner som om jag förlorat min bäste vän. Kan få riktiga sug efter en god snus. Hjälper att jag bor i England och inte kan få tag på det lika lätt och jag tror inte att jag klarat det om jag bodde i Sverige. Slutade för 5 år sedan och höll upp i ett år sedan började jag igen. Sökte upp denna siten då jag kände sug efter morgonkaffet. Känner mig ensam ;-)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)