Sofia

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hopplöst fall… #83528
    Sofia
    Medlem

    Har gått 2 dagar, känns rätt ok faktiskt! Men det hjälper att jag har haft massor att göra! Återkommer…

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82447
    Sofia
    Medlem

    Tillbaka på ruta ett!! Ni som följde mig under min snusfria vecka har väl haft era misstankar nu när jag inte loggat in här på ett tag! Jag skäms, jag har skämts i en hel vecka. Både inför er och inför mig själv! Sanningen är att det gick väldigt bra och jag var fortfarande fast besluten att sluta när det helt plötsligt låg en snusdosa framför mig hemma hos en kompis. Och sen vet jag inte var beslutsamheten tog vägen! Jag hade en liten röst på var sida om mig som försökte övertala mig. Den onda lilla rösten vann tyvärr!!

    Men jag är fast besluten att jag ska klara det här!! Jag laddar just nu för fullt och hoppas på fler peppande kommentarer från er underbara människor! Syns snart igen!!

    som svar på: Härligt! #82394
    Sofia
    Medlem

    Jodå, det går men med en ständig känsla av oro… Har fortfarande en lång väg att vandra!!

    som svar på: Härligt! #82392
    Sofia
    Medlem

    Underbar inställning! Jag önskar att jag vore en månad bort nu. Hur går det för dig nu, känner du fortfarande sug eller tvivel??

    Kämpa på!

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82391
    Sofia
    Medlem

    Har tagit mig igenom en arbetsdag till, det känns som om det börjar gå riktigt bra det här! Fast samtidigt så gör det mig rädd, från tidigare erfarenheter så vet jag att det är nu som det kan bli farligt. När jag tycker att det har gått ganska lätt! Då kan jag ju lika gärna sluta en annan dag om det är så här enkelt…
    Bort bort bort med alls dumma tankar och fortsätt kämpa!!! Godis och motion i en underbar kombination är mitt sluta-koncept (ganska ofta mer godis än motion men men).

    Jag känner mig stolt över att ha kommit så här långt utan nikotintuggummi! Nu är allt nikotin ur kroppen och det är bara rutinen och hjärnan jag behöver kämpa emot!

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82388
    Sofia
    Medlem

    Alldeles strax uppe i tre dygn. Idag har det känts jobbigt, jag har tvivlat och varit rätt nära att ge upp. Sen slog det mig att jag går och väntar på att få en belöning för allt det här jobbiga, och inte vilken belöning som helst. Jag väntar på att få ta en belöningssnus! Det går ju inte… Försöker komma på nåt annat jag kan belöna mig själv med!
    Jag hoppas fortfarande att det vänder imorgon!!! Tack för peppen Jonson och lycka till imorgon!!

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82384
    Sofia
    Medlem

    2 dygn och 14 timmar, känns jobbigt. Tvivlet gnager i mig och jag har tankar om att det nog är lika lätt att sluta nästa vecka, en dosa skulle väl inte göra någon skillnad!?. Jag skriver här i hopp om att få tag i de ”rätta” tankarna igen.

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82383
    Sofia
    Medlem

    Halloj. En dag till har passerat. Känns helt ok faktiskt! Håller mig sysselsatt hela tiden vilket gör det hela lättare. Exakt nu har 48 timmar gått och jag ser fram emot imorgon när jag tagit mig förbi de första tre dygnen. Min erfarenhet säger mig att det blir lättare sedan, fast jag vet också att det är lätt att luras av den där förargliga lilla snusjävlen som sätter sig på axeln när man minst anar det.

    Novacain, hittills har jag använt ett fåtal nikotinfria snusar men försöker att hålla mig till vanliga tuggummin när begäret faller på, det funkar rätt bra! Fast är jag hemma och sysslolös så skulle jag kunna äta mig igenom hela kylskåpet, är så otroligt hungrig hela tiden… Och trött… Och arg!! Fast lite gladare idag ändå tror jag!

    Tack för tipset Nova, boken känns som en klockren 72-timmars belöning! Just vad jag behöver 😉

    Håller tummarna för att jag återkommer snart igen!

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82375
    Sofia
    Medlem

    23 timmar, orolig i kroppen och konstant hungrig. Än så länge har inte tvivlet fått övertaget… Ses imorgon!

    som svar på: Återfall och åter återfall… #82374
    Sofia
    Medlem

    Japp då har det gått 15 timmar, jag lever fortfarande men har tvivlat några gånger redan. Är mest arg och ledsen just nu! Jag kämpar på så får vi se hur det utvecklar sig…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)