Swirish

Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Färdigsnusat #109665
    Swirish
    Deltagare

    Heja dig BOOKA!

    Att bryta nikotinberoendet är svårt, men det låter som du har kommit riktigt långt. Runt dag 40 efter ett stop-datum brukar många ha en dipp i motivationen. Så det kännas som att man ”är färdig” att man inte kommer vilja snusa igen. Men se upp! Nikotinreceptorerna i hjärnan kan lätt väckas upp igen. Så påminn dig själv om hur långt du har kommit och att ett liv utan nikotin är MKT bättre än att vara fast i ett beroende.

    Vi har utvecklat ett sms-stöd som uppmuntrar och stöttar hela vägen igenom de första månaderna. Det är gratis och du kan anmäla dig här: https://sickofsmoking.app/ Vi är en startup bestående av tobaks-avvänjare och forskare.

    Bra jobbat så här långt och välkommen att höra av dig!

    Mvh Ingrid

    som svar på: Nu var det slut på snus #109664
    Swirish
    Deltagare

    Bra jobbat så här långt!

    Du är igenom den första risk-fasen, de första 8 dagarna är störst risk för återfall. Visste du att det vanligtvis tar flera försök innan man blir bestående nikotinfri? Sömnbesvär och att känna sig irriterad är mycket vanligt.

    Vi har utvecklat ett sms-stöd där vi peppar och motiverar användare genom hela de första månaderna utan snus. Det är gratis och går att skriva upp sig på här: https://sickofsmoking.app/ Vi är en startup bestående av tobaks-avvänjare och forskare.

    Bra jobbat så här långt och välkommen att höra av dig! Mvh Ingrid

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)